14 Ocak 2010 Perşembe

Lazer Tedavisi Ödeme Koşulları

Biz hastalarımıza Türkiye'de bir benzeri olmayan çok özel bir servis veriyoruz. Sizle bizzat ilgilenebilmek için randevu ile çalışıyoruz ve günde 10 hastadan fazla kabul etmiyoruz. Temel yaklaşımımız en çok değil, en iyi laser tedavisi hizmeti.
Lazer tedavilerimiz ülkemizde ileri göz lazer tedavileri kalite belgesine sahip tek lazer tedavisidir. Ekibimiz dünyadaki en tecrübeli ekiplerden birisidir, ilk ticari excimer lazer (seri no 0001) kullanıcılarındandır. Türkiye'ye göz lazer tedavisi sağlık turizmini başlatan kuruluş olarak ülke ekonomisine oluşturduğumuz katkıdan gurur duymaktayız. Avrupalılar EyeSTAR'ı hastanın kral olduğu yer olarak tanımlamışlardır.
Tahmin edeceğiniz gibi bizim hastalarımız özel hastalardır. VIP şartlarda tedavilerini olurlar. Cerrahlarımız tüm hastalarının ön muayenesini, laser tedavisini ve sonraki tüm muayenelerini bizzat yaparlar. Gerekli vakti ayırıp akıllardaki tüm soruları yanıtlar. Bizim hastalarımız pek çok yerde olduğu gibi sıraya dizilip saatlerce bekleyip kendilerine ne yapılacağından habersiz laser tedavisi olmazlar. Ya da muayeneyi başka doktor, lazeri başka doktor yapmaz. Bizim hastalarımıza laser tedavisi sırasında daha önce bir sürü hastaya kullanılmış malzemeler kullanılmaz. Sizin de bunlara layık olduğunuzu düşünüyoruz.
Tabibler Odasının yaklaşımına saygı duyduğumuz için diğer sitelerde yapılanın aksine biz burada fiyat yazmıyoruz. Eğer güncel lazer tedavisi ücretlerimizi öğrenmek isterseniz 0212 361 5000 nolu telefonumuzu arayınız. Lütfen şu hususları aklınızda bulundurunuz: Laser tedavisi acilen uygulanması gereken bir tedavi değildir. Ucuz yerlerde kötü şartlarda olacağınıza hiç olmamak daha iyidir. Çünkü ömür boyu bu tedavinin sonuçları ile göreceksiniz.

Bilim dostu EyeSTAR, öğretim üyesi ve öğrencilere %10 indirim uygulamaktadır. Ödeme kolaylığı olarak Garanti (Bonus) ve Yapı Kredi Bankası (World Card) kredi kartlarına fark alınmadan taksitlendirme imkanı sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder